Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Combimetal Carrera

Al 20 jaar kassenbouwers in Italië

Combimetal Carrera, een kassenbouwer uit de Zuid-Italiaanse provincie Matera, heeft al meerdere projecten opgeleverd in de regio's Basilicata, Apulië, Calabrië en Campanië. "Elk jaar registreren we een groei van 10% in de vraag naar kassen", zegt Antonio Carrera.

"We realiseren meer dan 90 hectare per jaar aan kassen voor vooral aardbeien, steenfruit, kaki's en kiwi's. De aanvragen verschillen naargelang het type kas dat de klant verkiest. We ontwerpen, bouwen en installeren al 20 jaar kassen."

Combimetaal Carrera kassen zijn volledig thermisch verzinkt, met spanten van 1 tot 11 verstevigingen. De thermisch verzinkte ronde buisbogen (27 mm tot 60 mm diameter en 2,5 mm dik) zijn voorzien van verstevigingen.

"Met de toename van extreme weersomstandigheden moesten we de stabiliteit en sterkte van de constructies verbeteren. Tijdens de assemblage rusten we de kassen uit met gegalvaniseerde stalen verstevigingen, die niet alleen nodig zijn om de structuur stabiliteit en stevigheid te geven bij sterke windvlagen, maar ook om ervoor te zorgen dat de thermoplastische dakfolie niet beschadigd raakt. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, met verdikte stalen buizen die op een diepte van 50-60 cm worden ingegraven door middel van palen met spiraalvormige uiteinden om een betere verankering te garanderen, stelt ons in staat om solide en duurzame structuren te bouwen die bestand zijn tegen hagel en windvlagen tot 120 km/u."

Combimetal Carrera heeft echter ook moeilijke tijden gekend, met de recente negatieve markttrend voor ijzerhoudende materialen, zoals staal, die werd verergerd door geopolitieke en sociaaleconomische spanningen. "De wereldwijde crisis en het tekort aan grondstoffen hebben geleid tot algemene prijsstijgingen. Veel ondernemers besloten om de investering uit te stellen tot rustigere tijden. In het afgelopen jaar hebben de prijzen zich gestabiliseerd, maar de waarden zijn nog niet teruggekeerd naar het tijdperk van voor Covid-19. Er is nog steeds sprake van 20 tot 30 procent hogere prijzen ten opzichte van het verleden."

Voor meer informatie:
Combimetal Carrera Srl
Via Lido 3
75025 Policoro (MT) – Italië
Tel: +39 (0)835 973481
[email protected]
combimetalcarrera.it
Facebook-Combimetaal Carrera
Instagram

Publicatiedatum: