Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ranier Sandoval nieuwe Head of Sales in Canada en noorden VS bij Blue Radix

Blue Radix stelt Ranier Sandoval voor als de nieuwe Head of Sales voor Canada en het noorden van de Verenigde Staten. Met zijn saleservaring en kennis van de CEA-sector (Controlled Environment Agriculture) gaat hij telers helpen met autonoom telen.


Ranier Sandoval

Om meer te weten te komen over Raniers visie en wat hij voor telers kan betekenen, vertelt hij meer over zijn aanpak en zijn doelen voor telers:

Wat is je belangrijkste missie als de nieuwe Head of Sales voor Blue Radix in Canada en het Noorden van de Verenigde Staten?
"Mijn missie sluit perfect aan bij de doelen van Blue Radix: telers in staat stellen om efficiënter en productiever te zijn met behulp van innovatieve AI-oplossingen. Door de kracht van Blue Radix's Crop Controller, wil ik telers meer rust bieden, zodat ze zich kunnen richten op wat het belangrijkste is: het telen van gezonde, hoogwaardige gewassen."

Hoe helpt de AI-oplossing Crop Controller van Blue Radix de glastuinbouw?
"Crop Controller, de AI-service van Blue Radix, is ontwikkeld om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop telers hun klimaat- en irrigatie-instellingen beheren via de klimaatcomputer. Vroeger besteedden telers ontelbare uren aan het aanpassen van deze instellingen om perfecte teeltomstandigheden te creëren. Onze AI-technologie optimaliseert en realiseert de unieke teeltstrategie van de teler en stuurt de installaties in de kassen autonoom aan. Hierdoor brengen telers tot wel 80% minder tijd door achter de klimaatcomputer. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor consistente en de meest optimale teeltomstandigheden, waardoor zowel de opbrengst als de kwaliteit verbetert en het water- en energieverbruik afneemt."

Hoe gemakkelijk is het voor telers om de AI-oplossingen van Blue Radix te gaan gebruiken?
"Telers kunnen direct en moeiteloos aan de slag gaan met de AI-oplossingen van Blue Radix. Crop Controller integreert naadloos in bestaande systemen en is eenvoudig te installeren. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning tijdens het opstartproces, om ervoor te zorgen dat telers zich gerust voelen en vertrouwen hebben in het gebruik van de technologie. Dit eenvoudige implementatieproces betekent dat telers snel de vruchten kunnen plukken van autonoom telen, zonder dat hun werkzaamheden ernstig worden verstoord."

Wat is de rol van telers in het AI-proces?
"Eén van de sterke punten van de aanpak van Blue Radix is samenwerking. Het AI-systeem is ontwikkeld om samen te werken met telers, niet om hen te vervangen. Door intelligente ondersteuning te bieden en routinetaken te automatiseren, stelt Crop Controller telers in staat om de volledige controle over hun werkzaamheden te behouden. Telers kunnen de mate van autonomie kiezen waar ze zich prettig bij voelen en instellingen en parameters naar eigen inzicht aanpassen. Dit zorgt ervoor dat de unieke kennis en kunde van elke teler wordt aangevuld, niet overstemd, door de AI-technologie."

Kun je enkele succesverhalen of verwachte voordelen onder jouw leiding met ons delen?
"Het is mijn doel bij Blue Radix om het succes van telers die Crop Controller al gebruiken, te vermenigvuldigen. Deze telers ervaren grote verbeteringen in efficiëntie, waarbij het AI-systeem de klimaatinstellingen autonoom beheert en problemen zoals schimmel vermindert. Het resultaat is een beter beheerd, gezonder gewas en een hogere opbrengst, waardoor telers met meer rust hun werkzaamheden kunnen uitbreiden en hun potentieel kunnen maximaliseren."

Hoe ben je van plan de unieke uitdagingen van telers in jouw regio aan te pakken?
"Ik zet me in om de unieke uitdagingen van telers in Canada en het noorden van de Verenigde Staten te begrijpen en aan te pakken. Mijn klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat de behoeften en doelen van elke teler centraal staan bij de initiatieven van Blue Radix. Ik wil ervoor zorgen dat telers AI-technologie met vertrouwen gaan omarmen, door persoonlijke ondersteuning te bieden en de tastbare voordelen van autonoom telen voor hen zichtbaar te maken."

Wat kunnen telers in de toekomst verwachten van Blue Radix en jouw leiderschap?
"Met Canada als mijn thuisbasis en mijn leidende rol in sales voor zowel Canada als het Noorden van de Verenigde Staten, is Blue Radix er klaar voor om de aanwezigheid en impact in deze regio's uit te breiden. Telers kunnen een toekomst verwachten waarin geavanceerde AI-oplossingen hun werkzaamheden vereenvoudigen, de kwaliteit van hun teelt verbeteren en de algehele productiviteit verhogen. Doordat ik in Canada gevestigd ben, kan ik telers bezoeken, met ze om de tafel gaan zitten en hun unieke activiteiten en uitdagingen persoonlijk bespreken. Deze praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat we ondersteuning op maat bieden en oplossingen die echt aan hun behoeften voldoen. Mijn doel is om sterke relaties op te bouwen en ervoor te zorgen dat telers zich gesteund voelen en vertrouwen hebben in het gebruik van autonome teelttechnologie."

Voor meer informatie:
Blue Radix
Tel: +31 6 5343 3839
[email protected]
www.blue-radix.com

Publicatiedatum: