Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Volvo FH Aero geleverd aan Kempen Transport

Kempen Transport uit Venlo heeft een nieuwe Volvo FH Aero 6x2-trekker in gebruik genomen. De Volvo FH Aero combineert optimale aerodynamica en brandstofefficiency met comfort voor de chauffeur. De truck is geleverd door Nebim Venlo.



De zuinigste serie ooit
Kempen Transport, gestart in 1928, is specialist in geconditioneerd transport van groente en fruit in binnen- en buitenland. Om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, zet het bedrijf in op een modern wagenpark. De nieuwste aanwinst in de vloot is een Volvo FH Aero Globetrotter XL 6x2-trekker. Voor Nebim en Kempen Transport is deze eerste Volvo FH Aero een primeur.

De Volvo FH Aero is onderdeel van de nieuwe Volvo Aero-range: de zuinigste serie die Volvo Trucks ooit heeft ontwikkeld voor langeafstandstransport. De truck heeft een aerodynamisch design. Zo is de cabine van de Volvo FH Aero 24 centimeter langer dan die van een standaard Volvo FH. Dat zorgt voor een sterk verbeterde aerodynamica en dus een lager brandstofverbruik.

Zoals altijd is de trekker voorzien van spuitwerk in de bekende Kempen huisstijl door TCD uit Kelpen. Tevens werd een nieuwe Schmiz koeloplegger geleverd door PNO uit Venlo.

Ook nieuw: Camera Monitor System voor perfect zicht
In de Volvo FH Aero zijn de conventionele buitenspiegels vervangen door een geavanceerd Camera Monitor System. Deze innovatie verbetert het zicht van de chauffeur en draagt bij aan optimale aerodynamica. De chauffeur kan de beelden zien op schermen in de cabine.

Comfort en veiligheid
Comfort voor de chauffeur en optimale veiligheid waren ook belangrijke eisen bij de configuratie van de truck. De Volvo FH Aero van Kempen Transport is uitgerust met de ruime Globetrotter XL-cabine die van alle comfort is voorzien. Ook is de truck voorzien van alle mogelijke veiligheidsopties.

Bron: Nebim

Publicatiedatum: