Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andy O'Brien nieuwe CEO GoodLeaf Farms

Andy O'Brien wordt de nieuwe President en Chief Executive Officer van GoodLeaf Farms. Hij vervangt Barry Murchie, die een functie krijgt in de Raad van Bestuur van het bedrijf. Andy is op 2 juli 2024 in zijn nieuwe rol aan de slag gegaan.

Hij heeft ervaring in de voedingsmiddelensector, meest recentelijk als CEO van M&M Food Market. Daarvoor gaf hij leiding aan enkele van de bekendste consumentenmerken bij General Mills, Campbells, Sunkist, MARS en Cara (als President van Kelsey's en Montana's). Hij zit ook in de adviesraad van Northland Restaurant Properties (Moxies, Chop Steakhouse en Denny's Canada) en in de raad van bestuur van Bakers Delight/COBS Canada.


Andy O'Brien

"We hebben het afgelopen half decennium een sterke basis gelegd om GoodLeaf te vestigen met een nationale voetafdruk om voedselzekerheid en -soevereiniteit voor Canadezen te garanderen, en met zijn uitzonderlijke ervaring in de voedsel- en horecasector zal Andy de groei ontsluiten die deze basis kan ondersteunen," zegt Murchie.

Sinds de opening van de eerste indoor vertical farm in Guelph, Ont., in 2019, heeft GoodLeaf een aanzienlijke expansie doorgemaakt door het toevoegen van teeltbedrijven in Calgary en Montreal om zich te vestigen als Canada's enige nationale leverancier van binnenlandse bladgroenten. De heer Murchie heeft die uitbreiding meer dan vijf jaar begeleid als CEO van GoodLeaf en zal een belangrijke bijdrage blijven leveren aan de toekomstige groei van het bedrijf vanuit een positie in de Raad van Bestuur.

"GoodLeaf Farms biedt een geweldige kans om van een jong bedrijf met wortels in de technologiesector een sterk consumentenvoedingsmerk te maken," zegt Andy O'Brien. "GoodLeaf is klaar om verse bladgroenten van hoge kwaliteit te leveren aan Canadezen van kust tot kust. Ik ben enthousiast om GoodLeaf in dit nieuwe hoofdstuk te leiden."

Voor meer informatie:
GoodLeaf
[email protected]
www.goodleaffarms.com

Publicatiedatum: