Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marjolein Frederickx wordt nieuwe CEO van Lidl België & Luxemburg

Marjolein Frederickx ​neemt het roer over van Matúš Gála als nieuwe CEO van Lidl België & Luxemburg. Met meer dan 15 jaar ervaring bij Lidl, waarvan 8 jaar als CFO van Lidl België & Luxemburg, start Marjolein Frederickx ​ op 1 september.

Marjolein Frederickx begon in 2009 aan haar carrière bij Lidl België & Luxemburg. Ze vervulde verschillende posities binnen het bedrijf en volgde een executive MBA aan de Vlerick Business School. ​ Sinds 2017 is ze aan de slag als CFO van Lidl België & Luxemburg.

Marjolein Frederickx, nieuwe CEO: "Lidl heeft de afgelopen twee jaar in België en Luxemburg onder het leiderschap van mijn voorganger, Matúš Gála, een verdere duurzame groei gekend in de markt. Ik kijk ernaar uit om de huidige strategie verder te zetten, die zowel een meerwaarde creëert voor onze klant als voor onze medewerkers en alle belangrijke stakeholders."

Matúš Gála zal vanaf september 2024 de verantwoordelijkheid voor meerdere Lidl-landen, waaronder Lidl België en Luxemburg op zich nemen. Met zijn uitgebreide internationale ervaring zal Matúš Gála een sleutelrol spelen bij het vormgeven van de ontwikkeling van verschillende Lidl-landen.

Bron: Lidl

Publicatiedatum: