Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië-exporteur Fris-Co opgenomen in Dole-groep

Tholen - Fris-Co Fruit & Vegetables uit Venlo is opgenomen in de Dole-groep. De exporteur uit Venlo richtte zich de afgelopen dertig jaar volledig op de verkoop naar de Italiaanse klanten, bestaande uit retailers, groothandels, foodservice en snijderijen. Nu heeft eigenaar Sandra Bogaard de zaak verkocht aan de Dole-groep, waar ook terreingenoten Frankort&Koning en Nedalpac, maar ook Haluco onder vallen.

Fris-Co is gespecialiseerd in de export van Nederlandse groenten en fruit met tomaten, ijsbergsla, witlof en paprika als hoofdproducten, aangevuld met specialties en overzees fruit. De klanten zitten verspreid over heel Italiƫ, van het noorden tot in het uiterste zuiden.

In een korte reactie bevestigt commercieel directeur Leon van den Hombergh van Frankort&Koning de intrede van Fris-Co binnen de groep. Hij geeft aan dat Fris-Co onafhankelijk blijft opereren en dat de zelfstandigheid voorop staat en de identiteit behouden blijft. "Waar mogelijk zullen we zoeken naar synergie om de kracht van het Dole-netwerk te gebruiken om de service en kwaliteit nog verder te verbeteren."