Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coöperatie Hoogstraten en FruitMasters beëindigen onderzoek naar mogelijke samenwerking

De telerscoöperaties Koninklijke FruitMasters uit Nederland en Coöperatie Hoogstraten uit België beëindigen het onderzoek naar mogelijke samenwerkingsvormen.

In november vorig jaar stemden de Raad van Commissarissen van FruitMasters en het Bestuursorgaan van Coöperatie Hoogstraten in met een traject om mogelijke samenwerkingspistes te verkennen. Een exacte timing werd er toen niet op gekleefd, maar de uitkomst werd wel in 2024 verwacht. De verdieping na deze aankondiging heeft echter te grote verschillen aangetoond wat betreft het tijdspad naar de beoogde finaliteit. De verworven inzichten noodzaken beide productspecialisten om op korte termijn andere prioriteiten te stellen in de verdere ontwikkeling van hun coöperatie.

Coöperatie Hoogstraten en FruitMasters willen benadrukken dat ze in een goede verstandhouding uit elkaar gaan. "De gesprekken zijn steeds in een constructieve sfeer verlopen met een groot wederzijds respect. In een snel veranderende AGF-sector zullen beide organisaties hun ingeslagen weg naar een toekomstbestendige coöperatie verderzetten en met een open blik kijken naar de meerwaarde van samenwerking."

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59
2320 Hoogstraten, België
+32 33 40 02 11
[email protected]
www.hoogstraten.eu

Koninklijke FruitMasters
Deilseweg 7
4191 NX Geldermalsen
+31 (0)345 578 800
[email protected]
www.fruitmasters.com

Publicatiedatum: