Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Microsoft-software, afgestemd op de tuinbouwsector"

Boomaroo Nurseries, een opkweker van jonge groenteplanten, gaat samenwerken met Mprise Agriware. De opkweker gaat de software van de laatstgenoemde gebruiken om hun processen beter te stroomlijnen. Boomaroo kweekt jaarlijks 400 miljoen jonge plantjes op van honderden verschillende rassen.

Microsoft-software op maat
Via deze samenwerking wil de opkweker de efficiëntie verbeteren in processen zoals voorraadbeheer, arbeid, verkoop, financiën en meer. Het team van Mprise Agriware verwacht dat de software voor verbeteringen en toegevoegde waarde gaat zorgen voor Boomaroo.

"We begrijpen wat Boomaroo nodig heeft. Onze Microsoft-software, afgestemd op de tuinbouwsector, is geschikt voor de complexe activiteiten van teelt en vermeerdering. Met onze software kunnen we processen zeker verbeteren. Wanneer gebruikers inzicht krijgen in hoe geplande activiteiten daadwerkelijk verlopen, kunnen ze knelpunten identificeren en verbeteringen doorvoeren. Dit zorgt voor een beter gebruik van middelen, ruimtebeheer, arbeidsplanning en meer. Met onze teams, zowel ter plaatse als online, zorgen we ervoor dat gebruikers snel aan de slag kunnen. Omdat ze al bekend zijn met Microsoft, zullen werknemers binnenkort zelfredzaam zijn", vertelt Joost Weerheim, Sales Consultant bij Mprise Agriware.

Hightech innovatie
Boomaroo is al meer dan 30 jaar actief. Boomaroo investeert in geautomatiseerde productiesystemen. Het proces begint bij de geautomatiseerde zaailijn, waarna gezaaide trays op rollende tafels naar klimaatgecontroleerde kiemkamers worden getransporteerd. Deze kamers versnellen de kieming van de zaden en zorgen voor uniformiteit en consistentie. Gekiemde trays worden vervolgens, opnieuw op rollende tafels, naar de overdekte teeltgebieden en daarna naar het buitengebied getransporteerd voor acclimatisatie en verharding voor verzending. De jonge plantjes krijgen dan ook water.

Beter voldoen aan de klanteisen
Met de nieuwe Agriware-software en door gebruik te maken van Microsoft Business Central, kan Boomaroo beter voldoen aan de eisen van klanten en nauwkeuriger leveren. Daarnaast wil het bedrijf met de nieuwe software groeien.

Voor meer informatie:
Boombaroo
www.boomaroo.com

Mprise Agriware
www.mprise-agriware.com

Publicatiedatum: