Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AI-gestuurde zelfrijdende robot voor plaaginsectenbestrijding en transport in kas

IoCrops heeft twee nieuwe zelfrijdende kasrobots gelanceerd. Het gaat om de 'Hermai Spray Robot' en de 'Hermai Transport Robot'. Daarmee bestaat hun assortiment uit drie robots. De vorig jaar uitgebrachte 'Hermai Scout Robot' maakt het assortiment compleet.

De robots van het merk Hermai zijn ontworpen om ondersteuning te bieden bij de teelt en maken gebruik van AI en datagestuurde technologie. Deze robots rijden zelf door de paden in de kas en voeren daarbij taken uit. Ze visualiseren ook gegevens en de resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden op een scherm. De robots kunnen helpen om het aantal arbeidskrachten te verminderen en de arbeidsomstandigheden in de kas te verbeteren.

De onlangs geïntroduceerde Hermai Spray Robot automatiseert handmatige plaaginsectenbestrijdingstaken. Daardoor kunnen de kosten voor plaaginsectenbestrijding verlaagd worden.

De Hermai Transport Robot kan de oogst controleren en transporteert de geoogste gewassen. Daardoor wordt 10% op de oogsttijd bespaard en is er op de tien medewerkers één arbeider minder nodig.

De Hermai Scout Robot werd vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd. De robot gebruikt AI om de groei van de gewassen in de gaten te houden, opbrengsten te voorspellen en teeltplannen te voorspellen.

Alle robots kunnen vanaf één punt bediend worden. Vanaf dit punt wordt geregeld hoe de robot in de kas.

Momenteel zijn ParmFarm, Harang, Rose Valley en het 'Seongju Oriental Melon and Vegetable Research Institute' van plan om Hermai te introduceren. Ook Saudi Greenhouse, gevestigd in het Midden-Oosten, overweegt om één van de robots te introduceren.

Jin-hyung Cho, CEO van ioCrops: "Begin volgend jaar willen we de Hermai Harvest Robot introduceren. IoCrops ontwikkelt AI-technologie om het hele proces van de teelt van land- en tuinbouwproducten te automatiseren. Door het opzetten van een 'Full Tech Value Chain' die nodig is voor productie streven we naar volledig geautomatiseerde onbemande teeltbedrijven."

Aanvullend ontwikkelt ioCrops "Data Analysis & Operational Solution: ioFarm", en "Data-Driven Labor Management Solution: Ation". Afgelopen januari heeft Saudi Greenhouse de 'Data-Driven Labor Management Solution: Ation' geïntroduceerd.

Voor meer informatie:
ioCrops
[email protected]
www.iocrops.com

Publicatiedatum: