Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese vertical farm krijgt financiering

Fieldless Farms, een vertical farm in Ottawa en Cornwall in Ontario in Canada, heeft financiering verkregen via het Southern Ontario Fund for Investment in Innovation (SOFII). Het bedrag is nog niet bekend, maar via het SOFII's programma worden bedrijfsleningen met rente variërend van omgerekend €138.420 tot €461.400 aangeboden. Aanvullende financiering is mogelijk op basis van uitzonderingen.

Het team van SOFII deelt op LinkedIn dat het blij is dat het Fieldless Farms kan ondersteunen.

SOFII richt zich op het stimuleren van innovatie en groei in kleine en middelgrote ondernemingen (mkb) in steden en dorpen in het zuiden van Ontario. SOFII werd in juli 2012 via het Federal Economic Development Agency for Southern Ontario gelanceerd door de Canadese overheid. "Fieldless Farms biedt jaarrond lokaal geteelde producten aan. Dit sluit aan bij onze missie om groei en innovatie te stimuleren in steden en dorpen in Zuid-Ontario."

Voor meer informatie:
Jon Lomow, CEO
Fieldless
https://fieldless.com

Publicatiedatum: