Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kas voor Spaanse tomatenteler

Voor tomatenteler Bonnysa is J. Huete Greenhouses 15 hectare kas aan het bouwen. De kas komt in de regio Murcia. Het moet een voorbeeldproject worden voor de Spaanse land- en tuinbouwsector.

De kas van 15 hectare, die is ontworpen in samenwerking met J. Huete Greenhouses en Bonnysa, moet volgend najaar in gebruik zijn. De kassen moeten zes meter hoog worden vanaf de goot en 8,80 meter vanaf de nok. Er wordt bovengrondse ventilatie en ventilatie aan de zijkanten en voorkant geïnstalleerd.

Plastic coating
Er worden ook een plastic coating met op sommige plaatsen UV-beschermende celplaten, automatische roldeuren, energiebesparende schermen, klimaatregeling en een elektrisch systeem geïnstalleerd in de kas. Daarnaast worden de goten wit gelakt met een Magnelis-coating. Dat zorgt voor een betere transparantie en bescherming tegen oxidatie. De bogen en armen van de ventilatie worden in het wit gelakt om de temperatuur op peil te houden en de helderheid van het plastic te verbeteren.

De kas valt op door hangende goten voor substraatteelt en een systeem dat water opvangt voor drainage. Met deze apparatuur kan bespaard worden op irrigatiewater en meststoffen.

Voor meer informatie:
J. Huete Greenhouses
[email protected]
www.jhuete.com

Publicatiedatum: