Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas gemakkelijker bladvrij door twee nieuwe bladplukwagens

Steenks Service heeft recent twee nieuwe Berg Hortimotive EasyLeaf bladplukwagens afgeleverd bij één van de vestigingen van The Valley. Het personeel dat verantwoordelijk is voor het plukken en snijden van bladeren kan hierdoor efficiënter te werk gaan.

The Valley houdt zich bezig met de teelt van diverse vruchtgroenten en heeft meerdere vestigingen in De Lier en Vierpolders. Steenks Service heeft de nieuwe EasyLeaf bladplukwagen van Berg Hortimotive bij één van deze vestigingen afgeleverd. Al eerder deed The Valley een beroep op Steenks Service, voor de levering van wel 24 nieuwe buisrailwagens. De werkzaamheden worden voor het personeel binnen de kassen gemakkelijker met de EasyLeaf bladplukwagen, omdat zij hierdoor op de gewenste hoogte aan het werk kunnen gaan.

Easyleaf bladplukwagen van Berg Hortimotive
De EasyLeaf bladplukwagens zijn flexibel over de betonpaden te vervoeren. Dit hebben de machines te danken aan de rubberen zwenkwielen. Daarnaast is de bladplukwagen licht van gewicht, waardoor deze flexibel over het beton naar de volgende buisrail te vervoeren is. De plukkers kunnen het plateau op verschillende hoogtes instellen, waardoor er altijd op de meest efficiënte hoogte gewerkt kan worden. De gewashandelingen schelen hierdoor vermoeidheid en bovendien tijd.

Voor meer informatie:
Steenks Service

Tel: +31(0)174-510266
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: