Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomatoworld krijgt LED-belichting

Tomatoworld gaat een samenwerking aan met Orance, Grow Light Architects, een bedrijf gespecialiseerd in groeilichtsystemen. De focus van deze samenwerking ligt op het implementeren van een geavanceerd LED-groeilichtsysteem in de kas van Tomatoworld.

Orance zal Tomatoworld ondersteunen bij de vervanging van verouderde armaturen door een LED-groeilichtsysteem. Dit systeem moet de efficiëntie van de teelt verhogen, energiebesparingen realiseren en de ecologische voetafdruk van de kas verkleinen.

"We zijn verheugd om samen te werken met Tomatoworld aan dit project," zegt René van der Sar, Co-founder van Orance. "Met onze vier decennia aan ervaring in de tuinbouwsector, uitgebreide technische expertise in groeilichtsystemen en elektrotechniek, en de diepgaande kennis van Tomatoworld in de tuinbouwsector, zijn we ervan overtuigd dat we een positieve verandering kunnen teweegbrengen in de manier waarop tomaten worden geteeld."

Aart van den Bos, directeur van Tomatoworld: "Orance deelt onze visie op duurzaamheid en innovatie," zegt hij. "Samen streven we naar een meer efficiënte en milieuvriendelijke teeltpraktijk, die niet alleen de kwaliteit van onze producten verbetert, maar ook bijdraagt aan een gezondere planeet."

De implementatie van het LED groeilichtsysteem zal naar verwachting in de komende maanden worden voltooid. Tomatoworld hoopt daarna de voordelen van de verbeterde teeltomstandigheden en een verminderde milieu-impact te ervaren.

Voor meer informatie:
Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
Tel: +31 174 612 525
www.tomatoworld.nl



Orance
Stoelmatter 7d
2292 JM Wateringen
[email protected]
www.orance.nl

Publicatiedatum: