Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van werkvoorbereider tot teamleider

Wouter van Leeuwen begon zeven jaar geleden bij Berg als Werkvoorbereider/Tekenaar. Dat was min of meer een dubbelfunctie en het heeft hem heel veel kennis gebracht over de werkwijze bij Berg en wat Berg zoal doet. Het heeft hem klaargestoomd voor zijn huidige functie binnen het Product developmentteam, namelijk die van Teamleider.

Het Product Development team dat Wouter mag leiden is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gehele Berg portfolio, waaronder de BeNomic Star. Wouter van Leeuwen, Teamleider Product development: "De BeNomic Star komt voort uit de jarenlange ontwikkeling die Berg samen met de tuinbouw heeft doorgemaakt. We zijn blijven aansluiten bij de veranderende wensen en daarom is de BeNomic onze koning."

Doorontwikkeling
Samen met zijn team werkt hij aan de doorontwikkeling van de BeNomic Star. Te denken valt aan mechaniek, hydrauliek en elektra. Wouter en zijn team kijken ook naar de regelgeving en de maakbaarheid. "We zorgen er met zijn allen voor dat het product doorontwikkeld blijft worden, zodat we een kwalitatief goed product aan onze klanten kunnen leveren, ook richting de toekomst", zegt Wouter.

Hij ziet de BeNomic Star als een product dat met Berg en de veranderingen in de tuinbouw is meegegroeid. De afgelopen 50 à 60 jaar werden kassen bijvoorbeeld steeds hoger en dus kwamen er na de tweeschaar, ook een drie- en vierschaar op de markt.



"In de toekomst is het voor de BeNomic Star belangrijk dat die blijft aansluiten bij de ontwikkelingen in de tuinbouw", zegt Wouter.

Het leuke bij Berg, zeker voor een ontwikkelaar als Wouter, is het werken in een leuk team. Hij kreeg bij Berg de kans en de verantwoordelijkheid om dingen zelf op te pakken. Het feit dat je bij Berg op loopafstand van je bureau zo de fabriek inloopt is ook super. Op die manier kan je producten die je met het team ontworpen en verzonnen hebt, ook daadwerkelijk door het productieproces heen volgen en monitoren. En dat is voor een ontwikkelaar als Wouter mooi meegenomen.

Voor meer informatie:
Berg Hortimotive

Tel: +31 (0)174 51 77 00
[email protected]
www.berghortimotive.com

Royal Brinkman
Tel: 0174 - 446 100
[email protected]
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: