Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ErfGoed maakt WaterSystems tot aparte afdeling

Water bepaalt het succes van de kwekerij: zonder water groeien er geen planten en zonder planten is er geen omzet. Dit maakt een goed werkend en betrouwbaar watersysteem één van de belangrijkste sturingsmiddelen van een kweker om producten te kweken van goede kwaliteit. Als teler wil je namelijk een betrouwbare leverancier zijn voor je afnemers. De complexiteit van een watersysteem staat echter niet op zichzelf, maar vraagt om een integrale aanpak. Het in kaart brengen van alle waterstromen is hierbij cruciaal.

Nieuwe afdeling
ErfGoed is sterk in teeltvloeren. Hugo Paans, CEO en eigenaar van ErfGoed: "ErfGoed is al jarenlang actief op het gebied van watersystemen. We zijn hier niet zo mee op de voorgrond getreden, maar inmiddels is het een belangrijke tak van ons bedrijf geworden. Klanten geven nadrukkelijk aan dat er behoefte is aan een partij die hen echt begrijpt en waarderen de manier waarop ErfGoed hun wensen vertaald in een integraal watersysteem. Om het verder te professionaliseren hebben we recent een aparte afdeling WaterSystems gemaakt. Daarmee zijn we er klaar voor om ons naast teeltvloeren ook te onderscheiden in watertechnische oplossingen en daarmee zichtbaar te worden."

Partner voor kwekers
ErfGoed levert producten en diensten op het gebied van de gehele waterketen op de kwekerij. "De producten en diensten die wij leveren zijn heel breed: te beginnen bij het opvangen van water en de wateropslag, de behandeling en ontsmetting van bron- en drainwater, de irrigatiemethode, alsook het toedienen van meststoffen." aldus Corné Verduijn, Manager WaterSystems bij ErfGoed. "Als watermanagement en de teeltmethode optimaal op elkaar zijn afgestemd, boekt de kweker het beste groei- en teeltresultaat. Als ErfGoed zijn wij hierin echt een partner voor de kwekers. We luisteren naar de wensen en toekomstplannen van de kweker en verwerken dat in het ontwerp van de totaaloplossing."

"Ook voor de Amerikaanse kwekers is de aparte afdeling WaterSystems een belangrijke stap." geeft Jack Ford, North America Sales Manager bij ErfGoed, aan. "ErfGoed levert een betrouwbaar watersysteem, wat kwekers zekerheid biedt voor de toekomst."

Het ErfGoed WaterSystem
Het WaterSystem van ErfGoed sluit naadloos aan op de ErfGoedVloer. Het systeem garandeert betrouwbaarheid en continuïteit, wat bereikt wordt door signaalfuncties voor bijvoorbeeld onderhoud. Door de inbouw van back-upmogelijkheden creëert ErfGoed een 100% betrouwbaar systeem.

Corné vertelt: "Ons systeem is eenvoudig te bedienen en verschaft telers tools om teeltdata te verzamelen en hier met het WaterSystem op in te spelen. Door op afstand in te loggen heb je altijd inzicht in de actuele watergifte en meetgegevens. Ook wij kunnen inloggen in het systeem en kwekers direct helpen bij bijvoorbeeld een foutmelding."

Cor Bremmer, Operational Director bij ErfGoed, vult aan: "We werken onze systemen uit in een 3D-weergave. Hiermee creëren we visueel inzicht in de situatie en de installaties in de watertechnische ruimte. In detail is te zien welke componenten op welke plek in het systeem zitten. Dit zorgt ook voor een verbetering in de service na het bouw- en installatieproces: als er bijvoorbeeld iets vervangen moet worden, kunnen we aan de hand van de 3D-weergave precies zien wat er nodig is."

Goed voorbereiden op de toekomst met een betrouwbaar watersysteem is cruciaal, besluit hij. "Het levert een betere kwaliteit gewas op, maakt het werken makkelijker en zorgt ervoor dat je als kweker een betrouwbare leverancier voor je afnemers kunt zijn."

Voor meer informatie:
ErfGoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
Tel: +31 (0)79 593 38 00
[email protected]
www.erfgoed.com

Publicatiedatum: