Beekers Berries in Made is vandaag weer gestart met haar Lambadaseizoen. Deze variëteit staat bekend om haar exclusiviteit, zoete smaak en verfijnde textuur. De Lambada is beschikbaar tot ongeveer half mei.
De Lambada aardbeien van Beekers Berries
"Iedereen die de Lambada al heeft mogen proeven weet: deze aardbei is werkelijk uniek! Met haar rijke aroma en een prachtige verschijning wordt elk jaar weer reikhalzend uitgekeken naar deze exclusieve aardbei" vertelt Wil Beekers, eigenaar van Beekers Berries. "De connaisseurs op het gebied van groenten en fruit zullen het hoogstwaarschijnlijk beamen: weken, soms zelfs maanden voordat de eerste Lambada aardbei wordt geplukt, komen de vragen al binnen over de beschikbaarheid van deze aardbei."
Lambada aardbeien in de kas van Beekers Berries te Made
"Al bijna drie decennia maakt de Lambada aardbei deel uit van onze teelt, en nog steeds kijken we er elk jaar weer naar uit. Zowel de teelt als de pluk vereist veel zorg en precisie. Bij de Lambada passen we een andere techniek toe in vergelijking met andere aardbeien; ze wordt namelijk heel voorzichtig aan haar steeltje geplukt zonder de aardbei aan te raken. Voor zowel onze klanten als voor ons is de Lambada een speciale aardbei die ons aardbeienseizoen elk jaar opent. Wanneer we starten met de pluk van de Lambada, lijken de temperaturen ook toe te nemen, wat bij velen het ultieme lentegevoel opwekt," voegt Wil Beekers toe.
Voor meer informatie:
contact@beekersberries.nl
www.beekersberries.nl.