Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen internationaler geworden

Tholen - Ongeveer 36.000 bezoekers waren afgelopen week present om de 1403 standhouders uit 43 landen van de IPM Essen te bezoeken. De jubilerende beurs bestond 40 jaar en de beursorganisatie deelt dat in vergelijking met andere jaren het beurspubliek een stuk internationaler is geworden. Ook steeg het percentage beursbezoekers met koopbevoegdheid van 66 procent in 2023 naar 71 procent in 2024.

Wij leggen in onze fotoreportage van de beurs de focus op Nederlandssprekenden en tuinbouwtechniek.


Joachim Keus introduceert zijn nieuwe collega Tiemo Bodemann bij Ridder. Bekijk hier de complete fotoreportage met focus op techniek.

"Dit is precies wat een beurs van hoog kaliber maakt. Ondanks de aanhoudende treinstaking die het reizen aanzienlijk beperkte, waren de juiste bezoekers ter plaatse," concludeert Oliver P. Kuhrt uit, CEO van beurslocatie Messe Essen.


Martin Stolze laat zien dat robotica ook onderdeel is van hun interne logistieke systemen. Bekijk hier de complete fotoreportage met focus op techniek.

De organisatie deelt nog meer cijfers. Zou zou 30 procent van de bezoekers op de beurs een krabbel hebben gezet onder een aankoop en nog eens 30 procent dat na de beurs vermoedelijk nog gaan doen.


Marco de Koning van KG Systems: “Roltafels zijn in de loop der jaren onmisbaar geworden voor kwekerijen.” Bekijk hier de complete fotoreportage met focus op techniek.

De volgende editie van IPM Essen staat gepland voor 28 tot en met 31 januari 2025. 87 procent van de standhouders zou de intentie hebben dan weer present te zijn in Messe Essen.

Bart ’t Hoen en Kevin Spoelder van Hoogendoorn Growth Management, dat een alliantie aankondigde met Tecnológico de Monterrey, een privé-universiteit in Mexico en Latijns-Amerika.

Bekijk hier de complete fotoreportage met focus op techniek. Onze sierteeltcollega's maakten nog veel meer foto's, die hier te bekijken zijn.

Voor meer informatie:
IPM Essen
www.ipm-essen.de