Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van Zuijdam nieuwe directeur Agri & Business bij HAS green academy

Per 1 januari 2024 gaat Hans van Zuijdam de functie van directeur Agri & Business bij HAS green academy bekleden. Momenteel is Hans werkzaam bij Avans Hogeschool en daarnaast is hij toezichthouder in het voortgezet- en beroepsonderwijs.

HAS green academy hecht veel waarde aan de samenwerking met het bedrijfsleven en heeft een marktgerichte oriëntatie. Een goede aansluiting bij het werkveld staat voorop. Van Zuijdam heeft ervaring in de agrarische sector, waaronder diverse rollen bij de Rabobank. Hij zet zich in voor het creëren van een structurele verbinding tussen bedrijven en onderwijs.


Hans van Zuijdam.

“Wij zijn verheugd met de komst van Hans, die met zijn onderwijservaring en kennis en ervaring van de agrarische sector een goede bijdrage kan leveren aan de HAS als kennisinstelling voor de groene sector. Daarnaast brengt hij een relevant (inter)nationaal netwerk mee waar het onderwijs, onderzoek en de zakelijke dienstverlening van kunnen profiteren,” aldus Reggy van der Wielen, voorzitter College van Bestuur.

Binnen de Rabobank heeft hij internationaal de volgende rollen vervuld: bijzonder beheer voor food en agri klanten. Een voorbeeld daarvan is als klanten niet aan betalingsverplichting kon voldoen vanwege bijvoorbeeld mislukte oogsten door klimaatomstandigheden. Ook deed hij bedrijfsvoering waarbij Rabobank de zaden van boeren financierde. Ook adviseerde hij boeren coöperaties.

Nationaal was hij onder andere directeur bedrijven in de West-Betuwe. Een gebied met veel fruittelers en melkveehouders. Hij kwam daar ook zelf langs op de bedrijven om een goed beeld te kunnen vormen.

Voor meer informatie:
HAS Green Academy
Postbus 90108
5200 MA 's-Hertogenbosch
T: 088 890 3600
[email protected]
www.has.nl

Publicatiedatum: