Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Havecon krijgt nieuwe CEO

Peter Broekman is met ingang van 1 januari 2024 de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van kassenbouwer Havecon. Henk Verbakel, de huidige CEO en medeoprichter van Havecon, heeft besloten de verantwoordelijkheden opnieuw te verdelen om zich beter te kunnen richten op de commerciële aspecten van het bedrijf.

De organisatiewijzigingen worden doorgevoerd door de sinds de oprichting in 2006 snel gegroeide kassenbouwer, die wijst op de steeds complexer wordende vraagstukken in de kassenbouwmarkt, met name als partner van het Atrium Agri consortium.

Het consortium is in 2019 opgericht. Er wordt veel met Atriumpartners samengewerkt. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om in te spelen op veranderingen in de glastuinbouwmarkt en maatschappij. Als gevolg hiervan is er behoefte aan een verbreding van het directieteam om deze nieuwe ontwikkelingen effectief te integreren.


Henk Verbakel en Peter Broekman

Peter Broekman heeft uitgebreide ervaring in de glastuinbouwsector en financiële dienstverlening. Hij werkte bij organisaties zoals de Rabobank en Achmea.

De samenwerking tussen Henk Verbakel en Peter Broekman gaat verder dan slechts zakelijke relaties; er is een gezamenlijke visie op de sector en over de wijze van aansturing van een organisatie. Henk Verbakel blijft actief als het commerciële gezicht van Havecon en zal zijn rol als aanspreekpunt handhaven. Peter Broekman zal zich meer richten op strategische en algemene taken binnen Havecon. Hans van de Salm, die sinds half 2021 de rol vervult als COO, zal zijn taken op het operationele vlak blijven uitvoeren en deel uitmaken van het directieteam.

Voor meer informatie:
Havecon
[email protected]
www.havecon.com

Publicatiedatum: