Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thwan van Gennip viert 60-jarig jubileum met Open Dag

Thwan van Gennip bestaat 60 jaar. Op zaterdag 9 september openen ze daarom de deuren tussen 10:00 en 16:00 uur. In Lierop kan het bedrijf bezichtigd worden middels een rondleiding en staan een hapje en een drankje klaar.

Ruim 60 jaar geleden legde Simon van Gennip de basis voor het bedrijf Van Gennip. Zijn zoon, Thwan, omarmde als jonge jongen al de passie voor het tuindersvak. In 1999 nam Thwan het bedrijf over en veranderde de naam naar Thwan van Gennip.

Wat begon met het kweken van diverse gewassen zoals bospeen, bonen, aardbeien, augurken en prei, evolueerde uiteindelijk naar een focus op de productie van zachtfruit: aardbeien, frambozen en bramen, en het kweken van asperge-, aardbeien-, frambozen- en bramenplanten.


Thwan en Simon van Gennip

Op aardbeien- en aspergeplanten lag al langer de focus, maar na de toevoeging van frambozen- en bramen opkweek, is Thwan van Gennip ook meer de focus gaan leggen op het opkweken van aardbeientrayplanten. Doordat ze hun opgekweekte planten ook deels gebruikt worden voor hun eigen productie, kan Thwan van Gennip de kwaliteit van de planten nog beter waarborgen en nationale en internationale klanten voorzien van het juiste teeltadvies. Dit alles doen ze bij Thwan Van Gennip vanuit meerdere locaties in Noord-Brabant.

Het ondernemen is door de jaren heen sterk veranderd. Waar vroeger de focus met name op het werken met de hand in de aarde lag, staan nu naast de teelt, duurzaamheid, waterbeheer en groene energie centraal. Een uitdaging die ze in Lierop met vastberadenheid met het hele team aangaan.

De Open Dag op 9 september wordt gehouden op de hoofdlocatie in Lierop, Eindje 6.

Voor meer informatie:
Thwan van Gennip B.V.
[email protected]
www.thwanvangennip.nl

Publicatiedatum: