Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer opties met energie in update MultiMa 5.7.

De nieuwste Ridder MultiMa-software is nu beschikbaar. Deze update is ontworpen om telers beter te ondersteunen bij de dagelijkse uitdagingen en telers voor te bereiden op de toekomst. De volgende drie redenen kunnen belangrijk zijn om up te daten naar MultiMa 5.7.:

  1. Ridder Proces Control API: Een beveiligde gateway voor data-uitwisseling, met versleutelde data die alleen na authenticatie wordt gedeeld. Bepaal zelf wie toegang heeft tot kostbare data.
  2. Horticulture Lighting Protocol (HLP) Niveau 3: Voor een efficiƫntere regeling en integratie van dimbare LED-verlichting.
  3. Absoluut vocht: Versie 5.7 biedt uitgebreide ondersteuning voor de regeling van absoluut vocht. Met een groeiende focus op energiebesparing zijn de investeringen in energieschermen, ventilatoren, actieve ontvochtiging en semi-gesloten kassen toegenomen. Inzicht in absoluut vocht is cruciaal voor effectieve sturing.

Overige updates
Naast de bovenstaande drie belangrijke updates die hierboven zijn toegelicht, zijn er nog meer ontwikkelingen die de upgrade naar Ridder MultiMa 5.7. de moeite waard kunnen maken. Denk daarbij aan de geavanceerde tools voor Data Driven Growing & Autonoom Telen die telers helpen bij het efficiƫnt verzamelen en analyseren van kasdata, waardoor handmatig overtypen en exporteren overbodig wordt. Ridder heeft ook de Backup & Restore functionaliteit verbeterd voor snelle en betrouwbare herstelmogelijkheden na technische storingen.

MultiMa 5.7. biedt ook een uitgebreid energie- en elektriciteitsbeheer met verbeterde tools voor het beheer van energiecontacten. De software is volledig compatibel met Windows 11 en Synopta versie 5.4.7. In dit document is een overzicht van alle nieuwe features en verbetering te raadplegen.

Wat betekend dit voor telers?
Met Ridder MultiMa 5.7. krijgen telers tools in handen die helpen om meer waarde uit systemen te halen. Data kan nu effectief worden benut om bedrijfsvoering te optimaliseren. Dankzij de nieuwe functies van deze software kan men anticiperen op marktveranderingen, risico's minimaliseren en profiteren van kansen.

Hoe is het systeem te updaten?
Ridder biedt jaarlijks een update aan die exclusief beschikbaar is voor klanten met het Software & Services Plan voor de MultiaMa. Telers kunnen contact opnemen met de serviceafdeling van Ridder voor een update.

Voor meer informatie:
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Tel: 085 833 833
[email protected]
www.ridder.com

Publicatiedatum: