Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wat is het geheim van Henriëtte's pastasaus?

Natuurlijk Tomaat in 'Lekker van streek' op Omroep Brabant

Bij Natuurlijk Tomaat telen Alfons en Henriƫtte van den Hoek alles biologisch. Van de tomaten die over zijn maakt Henriƫtte zelf pastasauzen. Kok Danny Jansen gaat in het item mee de kas in en maakt involtini in tomatensaus.

"Wij vonden het een leuke uitzending en we hebben via Facebook weer veel leuke positieve reactie mogen ontvangen. Leuk om onze sector en ons bedrijf op deze manier aan een groter publiek te tonen", zo reageert Alfons van den Hoek namens Natuurlijktomaat.nl.

Bron: Omroep Brabant

Voor meer informatie:
[email protected]
www.natuurlijktomaat.nl 

Publicatiedatum: