Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe clamshell-retailverpakking voor sla geïntroduceerd

Church Brothers Farms heeft een nieuwe clamshell-verpakking ontwikkeld voor haar Little Gem-sla, waarmee dit premiumproduct fraai kan worden gepresenteerd in het winkelschap.

De nieuwe gepatenteerde vierstuks-clamshell werd volgens de teler speciaal ontworpen om de unieke eigenschappen van deze compacte slasoort optimaal te beschermen en om het product nog beter uit te laten komen in het winkelschap. De verpakking is stapelbaar voor winkeldisplays, 100% recyclebaar en bevat meer dan 70% post-consumer hergebruikt materiaal. Consumenten kunnen de gemakkelijk te bewaren verpakking eenvoudig openen en opnieuw sluiten.

Church Brothers Farms teelt een speciaal Little Gem-ras en iedere krop wordt zorgvuldig met de hand geoogst. Little Gem is een kruising tussen knapperige roimaine en zachte botersla. De zoete, milde smaak van deze sla leent zich voor tal van gerechten. 

“We werden geïnspireerd tot deze innovatieve Little Gem-verpakking door de reacties van klanten op dit unieke product," zegt Rick Russo, vicedirecteur verkoop en marketing. "Little Gem is een handige en aantrekkelijke keuze voor thuiskoks. We wilden een verpakking die het product wat extra's zou geven waardoor het nog beter op zou vallen in het winkelschap."

Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf al een doos met 60 stuks voor foodserviceklanten. "Little Gem is een product voor beide kanalen. Haar veelzijdigheid inspireert zowel hobbykoks als culinaire professionals," aldus Russo. 

Publicatiedatum: