Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elke teelt een eigen desinfectieprotocol

Hygiëne is een heel belangrijk punt in de tuinbouw: door met behulp van verschillende hygiënemaatregelen te voorkomen dat eventuele ziekten en plagen achterblijven in de kas, zorgt de teler ervoor dat het nieuwe gewas niet opnieuw besmet wordt.

In een zestal hygiëneprotocollen voor de tuinbouw lopen de specialisten van het gespecialiseerde hygiëneteam HortiHygienz van Royal Brinkman stap voor stap de hygiënemaatregelen per teelt door. Stappen die stuk voor stuk nodig zijn om de kas na het verwijderen van het oude gewas compleet te reinigen en desinfecteren. 

Bekijk de protocollen voor tomaat, paprika, komkommer, gerbera, roos en voor gronddoek hier.

Publicatiedatum: