Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Komkommertrends bij Rijk Zwaan:

"Komkommer met kleine kern draagt bij aan beter houdbaar convenienceproduct"

Zelfs met komkommer kan nog flink worden geïnnoveerd, ontdekte BNR op bezoek bij Rijk Zwaan. Het ging in het radio-item over komkommers met een kleine kern en naakte komkommers.

"De kern van een traditionele komkommer is erg vochtig. Voor op een sandwich niet altijd ideaal. Het vocht lekt uit de kern en maakt het brood sompig. Dat wil je niet, want de houdbaarheid van het product gaat ermee achteruit. Met een komkommer met een kleine kern, waaraan we werken, hebben we daar een antwoord op. Een minder vochtige komkommerkern maakt de sandwich of salade met komkommer erin langer houdbaar."

Foto: Rijk Zwaan folder 'small-cavity cucumber'

 

 

Publicatiedatum: