Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit gebeurt er in de keuken van een cruiseschip

"Actie in de kombuis. Geen restaurant of hotelresort kan doen wat cruiseschepen elke dag bereiken: 40 nieuwe gerechten bereiden. Deze 7, 14, 21, 30 dagen opnieuw en opnieuw serveren. Dit met het hoogste culinaire credo", aldus Rudi Sodamin, consultant master chef Holland America Line, op LinkedIn. 

Publicatiedatum: