Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

17 September Open dag Plantenkwekerij Grootscholten

Plantenkwekerij Grootscholten uit Vierpolders viert haar 50-jarige jubileum door op 17 september een opendag te organiseren. Hiervoor bent ook u van harte uitgenodigd! Een opendag is zeer uitzonderlijk, doordat onze hygiëne eisen erg hoog liggen. Maar op deze dag treffen wij maatregelen om de hygiëne te waarborgen, zodat wij u een unieke kans bieden om onze plantenkwekerij te bezoeken.



Het bedrijf, de automatisering en alles wat erom heen komt kijken, heeft een enorme groei door gemaakt in de afgelopen 50 jaren. Daarom is het tijd om dit te vieren door onze deuren een keer voor het publiek te openen. Tijdens de open dag heeft iedereen de mogelijkheid om kijkje te nemen in het bedrijf. Kunt u eens met eigen ogen zien wat er allemaal komt kijken bij het opkweken van groente- en potplanten. En dat is meer dan u wellicht denkt!



Wilt u bijvoorbeeld weten hoe lang een opkweek van een paprika plant duurt? Wat een potplant meemaakt voordat hij naar de veiling gaat? Daarnaast is er een verandering op komst. Welke? Nieuwsgierig? Op al deze vragen kunt u een antwoord krijgen door ons op 17 september te bezoeken tijdens de open dag. U bent welkom tussen 10.30 uur en 16.00 uur in onze kas aan de Veckdijk 62b te Vierpolders. Graag tot dan!



Voor meer informatie:
Plantenkwekerij Grootscholten bv
Veckdijk 62 b
3237 LV Vierpolders
Tel: 0181-409082
Tel: 0181-409099
www.globeplant.nl

Publicatiedatum: