Van Gelder kookt en presenteert nieuw thee-concept op Gastvrij Rotterdam
Alex Diddens, teamleider High Care Productie
High Care
"Van Gelder staat bekend om haar gesneden groenten. We leveren diverse groentenmixen, waarbij klanten ook kunnen kiezen of ze het fijn- of grofgesneden willen. Daarnaast voegen we bij sommige mixen ook kruiden toe." Alex is van de afdeling High Care, de plek waar de koks dagelijks salades, fruitsalades, rauwkosten en maaltijdsalades bereiden. De High Care Keuken voldoet aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid. "We produceren de rauwkost-, maaltijd-, fruit-, en pastasalades onder beschermde atmosfeer, maar we leveren ook gesneden fruit in diverse verpakkingen. De salades uit de High Care Keuken hebben een houdbaarheid van 8 dagen vanaf productie. Er worden geen zaken aan toegevoegd, onze producten zijn 100% vers."
Thee
Zijn collega Kevin Huizer staat aan de stand met diverse andere producten. "Eén van onze nieuwe producten is de verse verveine thee. Verse kruidenthee is een groeiende trend, die past binnen de vraag naar producten voor een gezondere levensstijl. Velen kennen de muntthee. Verveine is nog niet zo bekend, maar de smaak is heerlijk en er wordt enthousiast gereageerd op het nieuwe concept. Verveine, wordt ook wel citroenverbena genoemd. Het is een citroenachtig plantje, met een gezonde werking op lichaam en geest. Klanten kunnen kiezen uit vijf verschillende soorten: verveine puur en vier andere combinaties met verveine."
Kevin geeft aan dat ze als Van Gelder steeds vaker de bron opzoeken en zelf importeren. "We vinden het belangrijk om te weten wat er met onze producten gebeurt en waar ze precies vandaan komen. We merken dat er ook steeds meer vraag naar lokale producten is. Daarom wordt onze verveine ook in Nederland geteeld."
Voor meer informatie:
Van Gelder groente & fruit
www.vangeldernederland.nl