Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Groentenrijst sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten"

Groentenrijst bestaat voor 100% uit groenten en is een gezond én smaakvol alternatief voor gewone rijst. Groentenrijst sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten op het menu. De diverse soorten groentenrijst kunnen direct verwerkt worden in een salade, poké bowl, roerbakgerecht, curry of sushi. Daarom heeft Vroegop-Windig haar assortiment in groentenrijst verder uitgebreid.


Assortiment groentenrijst
Vroegop-Windig biedt zes soorten groenterijst aan (gastronormschalen van 500 gram): broccoli-, bloemkool-, rode biet-, gele biet-, zoete aardappel en de confettimix. Alle varianten worden dagelijks vers én alleen op bestelling gesneden in de eigen snijderij van Vroegop-Windig.



Presentatie groentenrijst op VEG
Op het VEG. event zijn de diverse varianten groenterijst geïntroduceerd. Culinair adviseur Jaap Sloof heeft bezoekers op een groente poké bowl getrakteerd, waarin diverse soorten groenterijst verwerkt waren. Bezoekers reageerden zeer enthousiast op het nieuwe concept en de poké bowl werd tot een van de lekkerste beurshapjes bekroond. Het recept en meer informatie over de groenterijst kunt u vinden op www.vroegop.nl.






Voor meer informatie
Vroegop-Windig
T: 020 – 606 18 18.


Publicatiedatum: