Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouw nieuwe vestiging Voorwinden Groep vordert met rasse schreden

In rap tempo krijgt de nieuwe vestiging van Voorwinden Groep vorm. Waar vorige maand het eerste staal omhoog ging, is nu het dak al bijna helemaal dicht en zijn de eerste gevels alweer opgetrokken. Tegelijkertijd wordt de loods van Havecon uitgebreid, waarmee nogmaals het verbonden karakter van beide ondernemingen aangetoond wordt. Tijdens de bouw van de loods voor Havecon stond ook de loods van Voorwinden al op tekening. Tijdens de bouw wordt derhalve niet tegen onvoorziene problemen aangelopen.



Afgelopen vrijdag heeft de drone op een prachtige zonnige dag een kijkje genomen bij de voortgang van de bouw. Op dit moment wordt de staalbouw van de uitbreiding van Havecon afgerond, terwijl aan het deel van Voorwinden werkzaamheden worden uitgevoerd aan het dak. Aan de voorzijde komt een kantoorgedeelte, terwijl de rest voornamelijk wordt gebruikt voor machineonderhoud. Volgens planning kan Voorwinden in september haar intrek nemen in hun nieuwe kantoor.



Voor meer informatie:
Havecon
www.havecon.com
info@havecon.com


Voorwinden Groep
www.voorwindengroep.nl
info@voorwindengroep.nl

 

 

 


Publicatiedatum: