Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greengro verkent Duitse cannabismarkt

Greengro Technologies gaat zijn franchise introduceren in de recent gelegaliseerde Europese/Duitse markt in samenwerking met Cannabrands AG. Dit is een in Oostenrijk gevestigde participatiemaatschappij, gespecialiseerd in investeringen in de cannabissector.

Volgens een recent artikel van CNN.com van 20 januari 2017: "Duitse parlementariërs hebben een wet aangenomen die het gebruik van marihuana voor medicinale doeleinden legaliseert. Men stemde unaniem voor de nieuwe wet die in mei 2016 al door het Duitse kabinet was goedgekeurd. De nieuwe 'cannabis als medicijn' wet zal in werking treden in maart 2017."

Volgens het artikel "werd de wet verwelkomd door linkse en rechtse partijen. In Duitsland komt er nu een door de staat gereguleerd programma om het gewas voor toekomstig geneeskrachtig gebruik te telen en de kwaliteit te waarborgen. Tot dan zullen er planten worden geïmporteerd." CEO van Greengro Technologies, James Haas: "Dit is het moment om op de Europese markt door te dringen. We willen een sterke aanwezigheid ontwikkelen door onze eerste klas technologie en instructie aan onze collega's in het buitenland aan te bieden middels uitgebreide, gedegen training." Greengro zal in eerste instantie training aanbieden in de bedrijfsvestiging in de VS.

Na afloop van de training in de VS zal het management in april 2017 afreizen om op locatie de lancering van de Duitse franchise te begeleiden. Haas: "We denken dat dit een van onze meest lonende initiatieven zal gaan worden. Door Cannabrands AG van succesvol ontwikkelde, bewezen intellectuele middelen te voorzien kunnen onze bedrijven samen een grote impact hebben op Europees grondgebied nu deze sector in de kinderschoenen staat."

Dankzij dit partnerschap kan Cannabrands voor het hele Europese grondgebied een werkend model genereren voor het franchisen van Greengro's Vertical Hydrogarden winkels. Studentencursussen voor Europese landbouwers worden gecombineerd met een campusachtige cursus voor Amerikaanse cannabisteeltsystemen en -technieken. De lessen beginnen op 1 april. Hierna heeft Deutsche Cannabis AG James Haas uitgenodigd om in Duitsland een presentatie te geven als keynote speaker tijdens hun bestuursvergadering om verdere investeringsmogelijkheden te bespreken, inclusief mogelijke overnames waarbij Greengro een belangrijke rol zou kunnen spelen.

In navolging van de overeenkomst zal Cannabrands de marketing doen om gekwalificeerde studenten aan te trekken voor het studieprogramma in de VS (USA Cannabis Student Immersion study). Cannabrands zal ook de juiste Europese locaties selecteren om Vertical Hydrogarden franchisewinkels te openen. Greengro Technologies zorgt voor het educatieve materiaal en zakelijke praktijkrichtlijnen voor het exclusieve gebruik door Cannabrands AG bij de opening van de winkels en in het studieprogramma in de VS. De oorspronkelijke 50/50 joint venture is ondertussen omgezet in een franchise van 100% voor Cannabrands AG. 

Voor meer informatie
GreenGro Technologies, Inc.
James Haas
CEO
714-367-6538
Publicatiedatum: