Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bertus Korver, Vroegop-Windig:

"Met krulgroenten kan specialist zich meer onderscheiden"

Tholen - Vroegop-Windig heeft haar gesneden assortiment uitgebreid met krulgroenten. "Wij hebben deze krulgroenten voor een brede doelgroep ontwikkeld en zien nu ook dat er ook vanuit alle hoeken – zowel catering, horeca en detaillisten veel vraag naar komt", vertelt Bertus Korver, al vijftien jaar actief als account manager voor de AGF-speciaalzaken bij Vroegop-Windig. Tijdens de AGF Detail trakteerde culinair adviseur Jaap Sloof de bezoekers op Vietnamese loempia's, verwerkt met krulgroenten van rettich en oranje wortel.


Het team van Vroegop-Windig met als tweede van links culinair adviseur Jaap Sloof en als vierde van links Bertus Korver


"Er zijn weliswaar veel detaillisten die zelf hun groenten snijden, maar zo fijn als deze producten is een vak apart. Hiermee hebben ze écht wat onderscheidends in hun winkel. Deze krulgroenten zijn een goed alternatief voor spaghetti en noedels maar passen ook goed in de rauwkost. Daarnaast kunnen ze worden ingemaakt, gewokt of gefrituurd. Deze nieuwe manier van groenteverwerking sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten op het menu. Ze zijn daarnaast ook nog eens erg decoratief en smaakvol. Ze worden dagelijks vers, en alleen op bestelling, gesneden in onze snijderij", vertelt Bertus.



Momenteel zijn de krulgroenten beschikbaar in de volgende varianten (gastronormschalen van 500 gram): courgette, knolselderij, rettich, oranje wortel, rode biet en zoete aardappel. Deze krulgroenten zijn zowel regulier als biologisch verkrijgbaar. Het biologische aanbod is wel afhankelijk van het seizoen. Ook zijn de krulgroenten verkrijgbaar in consumentenverpakking van 180 gram.



Voor meer informatie:
Bertus Korver
Vroegop-Windig
Jan van Galenstraat 4
1051 KL Amsterdam
Tel: 020-6061818
bertus.korver@vroegop.nl
www.vroegop.nl