Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Waarschuwt Nigeriaanse Voedsel- en Warenautoriteit

"Het eten van rotte tomaten is kankerverwekkend"

Afgelopen weekend heeft de Nigeriaanse Voedsel- en Warenautoriteit (NAFDAC) de inwoners van het land gewaarschuwd voor het eten van rotte tomaten omdat deze kanker zouden veroorzaken. 

Christiana Essenwa van het NAFDAC deed de oproep tijdens een radio-interview. Volgens Essenwa bevatten rotte tomaten namelijk micro-organismen die kankerverwekkend zijn. Ze benadrukte dat deze gevaarlijke microben niet verdwijnen door het product te wassen of verhitten. 

Volgens tribuneonlineng.com raadt Essenwa consumenten dan ook aan om nooit bedorven tomaten te kopen, hoe goedkoop ze ook zijn. 

Publicatiedatum: